В Доброполье запускаются следующие публичные консультации

Переглядів: 1204 0 02.09.2018 в 08:00:24 Суспільство
В Доброполье запускаются следующие публичные консультации

Як давно відомо, у зв'язку з відсутністю деяких каналів комунікацій (таких як ТВ, радіо та ін), питання інформування населення Добропілля стоїть на першому місці. Міською радою м.Добропілля в партнерстві з компанією ДТЕК було прийнято рішення встановити в місті інформаційний екран для інформування городян і гостей міста про події, що будуть відбуватися в місті, показу соціальних роликів, афіш, трансляції важливих подій в міських та всеукраїнських рамках. Проте гостро стало питання місця розміщення даного екрану?
Координатор ВІ «Активна Громада» в м.Добропілля Калінін Сергій запропонував провести публічні консультації з даного питання і з'ясувати думку населення.
Публічна консультація дозволяє спростити процес врахування думки громади для влади. Цей інструмент створює можливість для мешканців міста взяти участь у прийняті рішень на місцевому рівні у максимально доступний спосіб. Це, у свою чергу, сприяє ефективній комунікації громади та влади. 
Запропоновано наступні локації:
1. Біля спортивного комплексу.
2.Алея перед міськрадою, пер. Європейський
3.Центральна площа ім. Арутюнова
Публічна консультація розпочинається з 1 вересня та триватиме до 1 жовтня 2018 року.
За допомогою електронного сервісу «Ваша Думка» добропільчани зможуть відправити свою відповідь за посиланням: https://vdmk.org/1094або СМС з текстом «1094 номер відповіді» на номер 093-177-00-35. Ціна смс згідно з тарифом вашого оператора.

Закликаємо мешканців бути активними! 
Ініціатива впроваджується в межах проекту «Задай курс владі» ВІ «Активна Громада» від Інституту «Республіка». Разом з міською радою міста Добропілля активісти запрошують добропільчан висловити свою думку!
Довідка. Проект «Задай курс владі» проваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI).


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх