В Доброполье задержаны два брата, которые похитили оргтехнику из офиса частного предпринимателя

Переглядів: 1552 0 25.02.2017 в 11:00:16 Новини поліції
В Доброполье задержаны два брата, которые похитили оргтехнику из офиса частного предпринимателя

Кілька годин знадобилося добропільським правоохоронцям, аби «вийти на слід» викрадачів, які вночі демонтували віконну решітку приміщення та вкрали офісну техніку та інші речі. Загалом сума збитку, спричиненого нанесеного підприємцю склала 20 тисяч гривень. Крадіями виявилися двоє братів, які в такий спосіб хотіли «розбагатіти», але замість грошей, на них тепер чекатиме тюремний строк.

Вранці до чергової частини Добропільського відділення поліції звернувся 36-річний місцевий мешканець, який повідомив, що вночі невідомі викрали з його офісу оргтехніку та інші речі. Правоохоронці негайно виїхали на місце злочину.

Пограбований господар фірми розповів, що вранці прийшов до офісу, відчинив двері і побачив, що з приміщення зникли: телевізор, ноутбук, планшет, два роутери та печатки підприємства. Придивившись, чоловік побачив, що віконна решітка зламана, а вікно відкрите.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, направлених на встановлення осіб крадіїв, оперативники вийшли на двох осіб, які могли б бути причетними до крадіжки. Підозрюваними виявилися двоє братів 27-ми та 15-ти років. Старший з них раніше вже притягався до відповідальності за аналогічні правопорушення. Правоохоронці вирушили на адресу проживання можливих крадіїв. Брати ще не встигли сховати вкрадені речі, тому відчинивши двері поліцейські побачили, що майже на порозі стоїть та сама техніка, яка вночі була вкрадена. Брати-злодії, зрозумівши, що відпиратися марно, зізналися, що вночі вони поцупили майно у місцевого підприємця.

«Ми залізли до офісу і винесли предмети, які можна було б вдало продати. В такий спосіб хотілося «заробити грошей», - спробував виправдатися старший брат.

За даним фактом тривають слідчі дії. Викрадені речі вилучені та будуть повернуті законному власнику.

Відносно крадіїв відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За такий злочин передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх