В Доброполье задержан вор из многоэтажек

Переглядів: 1416 0 01.11.2017 в 15:01:24 Новини поліції
В Доброполье задержан вор из многоэтажек

Останніми днями до чергової частини Добропільського відділу поліції почали надходити заяви про скоєння крадіжок довідників вхідних дверей у під’їзди багатоповерхівок.

Оперативниками були проаналізовані усі скоєні крадіжки та вжиті необхідні оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення особи злочинця. В результаті кропіткої роботи правоохоронців особа крадія була встановлена. Ним виявився 25-річний місцевий мешканець.

Як з’ясувалося, чоловік ніде на працює, тож вирішив заробляти таким способом. Викрадені довідники крадій намагався «вигідно продати», а кошти витратити на власні потреби. Чоловік вже засуджувався за скоєння крадіжок.

Затриманий зізнався у скоєних злочинах. «Кожен з викрадених пристроїв коштував близько 700 гривень», - каже зловмисник. Майно, здобуте злочинним шляхом вилучене у якості речових доказів.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєння такого правопорушення чоловік може відправитися до в’язниці на строк до 5 років. Правопорушник перевіряється на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.


Джерело: http://shkvarki.org

Мітки: криминал


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх