В Доброполье задержан владелец наркопритона

Переглядів: 1699 0 24.07.2016 в 02:55:59 Новини поліції
В Доброполье задержан владелец наркопритона

40-річний житель Добропілля три місяці переховувався від слідства за організацію та утримання наркопритону. Зловмисник був затриманий оперативниками Добропільського відділення поліції. Тепер любителю «кайфу» доведеться відповісти за скоєні правопорушення.

У березні 2016 року за місцем мешкання 40-річного місцевого жителя правоохоронці Добропільського відділення поліції вилучили предмети злочинної діяльності, а саме медичні шприці з рідиною, яка є прекурсором-оцтовим ангідридом та належить хазяїну домоволодіння. Крім того, правоохоронцями було задокументовано ще й факт надання чоловіком свого приміщення для незаконного виготовлення та вживання психотропних речовин.

За вказаними фактами відносно злочинця були відкриті кримінальні впровадження за ч.1 ст. 317 «Надання приміщення для вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів» та ч.3 ст.311 «Незаконне придбання і зберігання прекурсорів з метою виготовлення наркотичних речовин» Кримінального кодексу України. 

Перебуваючи під слідством з метою уникнення від відповідальності за злочин у сфері наркотичних засобів 40-річний місцевий мешканець переховувався від слідства.

Під час реалізації оперативної інформації зловмисник був затриманий.Чоловіку загрожуэ до 8 років позбавлення волі.Наразі тривають слідчі дії за фактом відкритих відносно громадянина кримінальних впроваджень. На даний час вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу зловмиснику.


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх