В Доброполье задержали мужчину, который среди бела дня украл канализационный люк

Переглядів: 1367 0 18.05.2017 в 12:00:11 Новини поліції
В Доброполье задержали мужчину, который среди бела дня украл канализационный люк

42-річний чоловік на одній з центральних вулиць Добропілля викрав каналізаційний люк та планував його здати на металобрухт, але його планам завадили співробітники поліції, які оперативно його розшукали та затримали.

До чергової частини Добропільського відділення поліції зателефонувала місцева мешканка та повідомила, що невідомий чоловік щойно викрав каналізаційний люк.

На місце події негайно виїхала ГШР Добропільського відділення поліції. Правоохоронці, проїжджаючи на службовому автомобілі неподалеку від вказаної адреси, побачили чоловіка, який ніс кришку від каналізаційного колодязя на своїх плечах. Побачивши поліцейських, він злякався і намагався втекти, проте йому це не вдалося. Співробітники ГШР затримали правопорушника.

Під час з’ясування всіх обставин правоохоронці встановили, що  42-річний місцевий житель вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. В ході розмови із чоловіком співробітники поліції дізналися, що він викрав люк та планував здати його на металобрухт. Слід зазначити, що злочинець знаходився у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Наразі зловмисника перевіряють на причетність до скоєння інших крадіжок на території Добропільського району.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі триває слідство. Правопорушнику загрожує до 3 років позбавлення волі.


Джерело: Покровський відділ поліції


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх