В Доброполье возродили футбольную команду

Переглядів: 1261 0 24.06.2016 в 07:21:10 Новини спорту
В Доброполье возродили футбольную команду

Відродження футбольної  команди «Добре поле».

Футбол є одним з самих популярних видів спорту не тільки в Добропіллі, а і далеко за його межами. Саме тому, після тривалої  перерви, у активних прихильників-аматорів  виникла ідея відновлення команди «Добре поле», яка багато років тому була однією з найсильніших у  Чемпіонатах  та Кубках  Донецької області .

 Протягом березня  відбувалась  певна узгоджувальна робота стосовно  організації фінансування  збірної. Для гідної участі добропільчан  необхідно забезпечення : транспортом , футбольною формою та м’ячами, харчування  членів команди, стартового  внеску  до федерації футболу області  за участь,  оплати послуг кваліфікованої суддівської колегії.

В результаті  плідної співпраці та після затвердженого регламенту змагань – добропільська команда «Добре поле» знову випробовує свої сили на обласному рівні.

Тільки за рахунок коштів місцевого бюджету, передбачених на розвиток фізичної культури і спорту , забезпечується харчування членів команди. Терком профспілок, профспілкові організації вугільних підприємств   ( шш. «Алмазна», «Білицька» ) сприяють у вирішенні   інших питань.

І в результаті, футболісти – аматори  ( в основному шахтарі ) у яскравій футбольній формі з логотипом  міста  Добропілля, від туру до туру, відточують  свою спортивну  майстерність  під час зустрічей  з суперниками.

До речі, домашні ігри відбуваються на стадіоні міста Білицьке . З календарем Чемпіонату області можна ознайомитись на офіційних  сайтах ФФДО та управління з питань фізичної культури та спорту.

Сподіваємось, що цей очікуваний футбольний  старт стане доброю традицією і на подальші роки.


В Доброполье возродили футбольную команду


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх