В Доброполье во время застолья соседка украла мобильный телефон у хозяйки

Переглядів: 1575 0 27.07.2016 в 02:50:27 Новини поліції
В Доброполье во время застолья соседка украла мобильный телефон у хозяйки

Добропільська ГШР оперативно розкрила крадіжку з квартири. Поліцейські вже через годину з’ясували за яких обставин було вчинено злочин, затримали підозрювану та повернули викрадений телефон власниці.

До Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення про крадіжку від 19-річної потерпілої. Дівчина повідомила, що напередодні до неї в гості завітала сусідка. Після вживання спиртного власниця квартири пішла відпочивати, залишивши гостю у себе в квартирі. Остання, скориставшись нагодою, викрала мобільний телефон дівчини.

Після виявлення відсутності телефону потерпіла пішла до сусідки, однак та ні в чому не зізнавалась і стверджувала, що не причетна до крадіжки. Наступного дня потерпіла була вимушена звернутися до поліції.

На місце події відразу виїхали співробітники ГШР, які поспілкувавшись з сусідкою  встановили, що саме вона поцупила телефон. Під час бесіди 23-річна місцева мешканка зізналась в крадіжці та розповіла, що телефон їй приглянувся відразу, скориставшись безпорадністю хазяйки квартири, вона вимкнула засіб зв’язку та поклала мобільний до своєї сумочки. Наступного дня через свого знайомого зловмисниця продала телефон.

В ході відпрацювання правоохоронці встановили особу, якій жінка продала викрадене майно. Мобільний телефон поліцейські вилучили і повернули власниці.

Відносно жінки відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх