В Доброполье во время пожара погиб ребенок

Переглядів: 1896 0 24.12.2014 в 11:32:51 Новини МНС
В Доброполье во время пожара погиб ребенок

Загибла дитина!

 

   22.12.2014р. приблизно о 22.40 в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку міста Добропілля, бул. Шевченко, 4 виникла пожежа.

   Рятувальниками чергового підрозділу ДПРЗ-19 ДСНС України, з квартири були винесені непритомні тіла двох хлопчиків 2006 та 2009 року народження. Під час слідування карети швидкої допомоги до лікарні, один з постраждалих хлопчиків  помер в результаті отруєння продуктами горіння. Другий хлопчик доставлений в реанімаційне відділення в важкому стані.  Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при монтажі електромережі.

    У державі склалась вкрай складна ситуація з попередженням травмування та загибелі людей під час пожеж. Більшість пожеж виникло у житловому секторі. Складна ситуація з пожежами і в Добропільському районі. Станом на 24.12.2014 року виникло 191 пожежа, на яких загинули 9 людей з них одна дитина. Травмовано 2 людей. Врятована одна дитина.  Знищено та пошкоджено 7 одиниць автотехники.

   Статистика свідчить, що переважна більшість пожеж та надзвичайних подій трапляється у житловому секторі громадян. Це говорить про недостатній рівень знань людьми правил пожежної безпеки, елементарну необережність та халатність по відношенню до правил безпеки життєдіяльності.

   Особливу стурбованість викликає загибель дітей на пожежах. Необхідно постійно вести роз’яснювальну роботу, щодо недопущення дитячих пустощів з вогнем. Статистика переконливо свідчить, що нерідко у смерті дітей винні батьки. Залишаючи на видних місцях сірники та запальнички, дозволяючи дітям безконтрольно користуватися газовим та пічним опаленням, електропобутовими приладами, хімічними речовинами, дорослі мимоволі роблять малюків заручниками обставин.

 

   Пам’ятай! Від твоєї дисциплінованості, відповідального ставлення до вимог пожежної безпеки залежить, як твоє життя та здоров’я, так і життя та здоров’я оточуючих тебе людей.

   Добропільський РВ ГУ ДСНС України у Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх