В Доброполье ведется контроль за соблюдением прав и законных интересов осужденных, освобожденных от отбывания наказания

Переглядів: 1321 0 31.10.2013 в 13:43:26 Новини району
В Доброполье ведется контроль за соблюдением прав и законных интересов осужденных, освобожденных от отбывания наказания
В Доброполье ведется контроль за соблюдением прав и законных интересов осужденных, освобожденных от отбывания наказания   З метою організації громадського контролю за дотриманням прав і законних інтересів засуджених осіб, звільнених від відбування покарання, організації виховної роботи з особами, умовно – достроково звільненими від відбування покарання, адаптації осіб, звільнених від відбування покарання, при виконавчому комітеті Добропільської міської ради під головуванням заступника міського голови Віктора ЧЕХА працює спостережна комісія.

   На черговому засіданні 28 жовтня членами комісії було розглянуто питання щодо флюрографічного обстеження осіб, які звільнилися з місць позбавлення волі, та продовження лікування від туберкульозу. За інформацією лікаря фтизіатра КЛПЗ «Добропільська ЦМЛ» Олени ПОНОМАРЬОВОЇ за 9 місяців 2013 року в лікувальних закладах міста обстежено 104 особи, які звільнилися з місць позбавлення волі. Випадків активного туберкульозу не виявлено. За списками Держдепартаменту 1 хворий звільнився с активною формою туберкульозу, він пройшов повне обстеження та продовжує лікування.

   Про факти вчинення нових злочинів засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, які знаходяться на обліку в кримінально виконавчій інспекції доповіла Юлія ДОЛЯ – інспектор Добропільського МВ КВІ УДПтСУ у Донецькій області. За її словами, на обліку в КВІ м. Добропілля станом на 28 жовтня 2013 року перебуває 207 осіб засуджених до покарань,  не пов’язаних з позбавленням волі, з них: 12 – до позбавлення права займати певні посади або займатися певною діяльністю певний строк; 15 – до громадських робіт; 24 – до виправних робіт;  156 – до звільнення від відбування покарання з випробуванням.
загрузка...
   Загалом, за 10 місяців 2013 року до КВІ м.Добропілля із суду, установ покарання, та інших підрозділів КВІ України надійшло 216 вироків суду для виконання, знято з обліку 268 засуджених осіб. На початку року на обліку перебувало 12 неповнолітніх засуджених, поставлено в поточному році – 13 неповнолітніх. На сьогодні в КВІ перебуває 9 неповнолітніх засуджених, звільнених від відбування покарання з випробуванням. Всі ці неповнолітні засуджені за крадіжки, розбій. Вивчаючи причини та умови, що сприяють скоєнню повторних кримінальних порушень Кримінально – виконавчою інспекцією м. Добропілля проводяться усі необхідні заходи, передбачені діючим законодавством.

   У засіданні комісії взяли участь представники громадських організацій, місцевого самоврядування, правоохоронних органів.

Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх