В Доброполье утвердили график приема населения на 2019 год

Переглядів: 877 0 01.01.2019 в 11:30:23 Новини місцевої влади
В Доброполье утвердили график приема населения на 2019 год

Особистий прийом громадян є важливим заходом реалізації конституційного права громадян на звернення.

Прийом громадян повинен проводитись в усіх державних органах та установах, а також за місцем роботи та проживання населення тими керівниками та посадовими особами органів та установ, які мають право приймати рішення з питань, що входять до їхньої компетенції.

Розпорядженням міського голови від 21.12.2018 № 163р затверджено графіки особистого, виїзного прийомів громадян, які потребують безоплатної первинної правової допомоги, проведення та телефонного зв’язку з населенням «Пряма лінія» керівних працівників міської ради та її виконавчого комітету на 2019 рік, ознайомитись з якими можна за посиланням https://mrd.gov.ua/zvernennia-hromadian.

У особистому прийомі громадян можуть брати участь їхні представники, повноваження яких оформлені в установленому законом порядку. Особам, які не перебувають у родинних або юридично значимих відносинах з особами, що звернулись на особистому прийомі, забороняється перебувати в приміщенні, де він проводиться.

Під час особистого прийому у заявника можуть бути витребувані його документи, що засвідчують особу або наявність повноважень на представництво інтересів іншої особи. Відсутність такого документа, згідно з вимогами статті 5 Закону України «Про звернення громадян», може бути підставою для відмови в прийомі.

Особистий прийом іноземних громадян та осіб без громадянства здійснюється у загальному порядку, при потребі - за участю перекладача.

Особи, визнані судом у встановленому порядку недієздатними, на прийом без участі їхніх законних представників не допускаються.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх