В Доброполье стартует конкурс с фондом 405 000 грн

Переглядів: 1792 0 16.06.2016 в 17:00:47 Центр муніципального розвитку
В Доброполье стартует конкурс с фондом 405 000 грн

В РАМКАХ ПРОЕКТУ «ЗАЛУЧЕННЯ ГРОМАДИ ДО ПРОЦЕСУ ПЛАНУВАННЯ МІСЬКИХ ПРОСТОРІВ» ТА ПРОГРАМИ СОЦІАЛЬНОГО ПАРТНЕРСТВА ДТЕК

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС

грантів для проектів розвитку громадського простору у м. Добропілля

 

Метою проведення Конкурсу є залучення громади до процесу планування та розвитку міських громадських просторів, сприяння розвитку громадської активності та ініціатив серед мешканців, органів самоорганізації населення (ОСН), об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), ініціативних груп громадських активістів спрямованих на вирішення місцевих просторових проблем, а також пряма участь громади у процесі прийняття рішень нарівні міста.

 

Учасники конкурсу − міські громадські організації, що мають код неприбутковості 006, зареєстровані та діють на території Добропілля; органи самоорганізації населення, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків які зареєстровані та діють на території м. Добропілля; ініціативні групи громадян, що проживають у межах м. Добропілля і не зареєстровані як юридичні особи; приватні підприємці та підприємства усіх форм власності діяльність яких відповідає меті конкурсу і які є членами громади міста Добропілля.

 

Пріоритетні напрямки діяльності в рамках Конкурсу:

  • Розвиток інтегрованих багатофункційних громадських просторів.
  • Мистецтво у громадському просторі
  • Екологічність та озеленення

Загальний Фонд Конкурсу для учасників м. Добропілля становить 405 000,00 гривень. Учасники конкурсу можуть надавати свої заявки на фінансування, яке не перевищує загальний бюджет конкурсу

Особи-пошукачі можуть звертатися до Адміністратору Конкурсу  за додатковою інформацією або запитаннями з метою уточнення умов конкурсу, процедури подачі заявки, надіславши відповідний лист електронною поштою на адресу [email protected] .

Заявки надаються в електронному та паперовому вигляді. Заповнені належним чином заявки, надсилаються на електронну пошту до 24 червня (включно) 2016 року до 16:00 на адресу  Адміністратора Конкурсу (Громадська організація «Спільнота СВБ») [email protected] Оригінал заявки надається особисто або по пошті до 16:00 24 червня 2016 року за адресою: м. Добропілля , 85000, вул.. Першотравнева 83, офіс 105.

Заявки приймаються з 09:00 16 червня до 16:00 24 червня 2016 року.

Скачать ФОРМУ ЗАЯВКИ

Скачать ПОЛОЖЕНИЕ О КОНКУРСЕ


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх