В Доброполье стало проще оплатить услуги водоканала

Переглядів: 2120 0 31.05.2017 в 14:30:39 Новини комунальних служб
В Доброполье стало проще оплатить услуги водоканала

Добропільське ВУВКГ КП «Компанія« Вода Донбасу» дякує наших споживачів, які в цей нелегкий період знаходять можливість оплатити послуги водопостачання
та водовідведення. Давайте підтримувати один одного в цей складний час. Ми робимо все можливе для того, щоб в ваших будинках і квартирах була вода і тепло, адже вода - це ще і теплоносій, а від наших споживачів ми чекаємо підтримки у вигляді своєчасних платежів.

Ще раз підкреслюємо - інших джерел доходу у підприємства немає. Ніхто не заправляє бензином або газом наші ремонтні автомобілі і техніку в борг, а виконати ремонт водоводу неможливо без виїзду аварійної бригади. Немає таких підприємств, які безкоштовно постачають реагенти для очищення і знезараження води - хлор і коагулянт.
І найголовніше, - нашим співробітникам необхідно виплачувати заробітну плату, через низькі платежі споживачів утворилася заборгованість з її виплати.

Добропільське ВУВКГ дуже просить наших споживачів знаходити можливість і вчасно платити за отримані послуги з водопостачання та водовідведення.

Також дуже хочемо подякувати споживачів, які поважають працю наших співробітників і своєчасно оплачують послуги водопостачання та водовідведення.

КП "Компанія "Вода Донбасу" пропонує спростити процес оплати послуг водопостачання та водовідведення, використовуючи Інтернет-банкінг або системи онлайн-платежів.

1.Зареєструвавшись в системі "Інтернет магазину комунальних платежів" (www.mega-billing.com), Споживач може отримати персональний доступ в свій особистий віртуальний кабінет. При цьому немає необхідності витрачати час і стояти в черзі, щоб отримати інформацію по своєму особистому рахунку і здійснити оплату, все це можна зробити в дистанційному режимі через «Інтернет».

Мегабіллінг дає можливість здійснювати оплату послуг, використовуючи платіжні банківські картки, електронний гаманець або платіжний термінал.

2.Один з доступних на сьогоднішній день способів - через сайт www.oschadnybank.donetsk.ua за допомогою банківських карт будь-якого банку.

3.Мережа платіжних терміналів КБ Приватбанку.

4.Також оплату послуг водопостачання та водовідведення можна здійснити безпосередньо в Добропільському виробничому управлінні водопровідно-каналізаційного господарства КП «Компанія «Вода Донбасу» через касовий апарат готівкою (служба реалізації на дільницях водоканалу у м. Добропілля, вул.. Луганського,2, м.Білицьке,
вул. Паркова, 5а, м.Білозерське, вул. Пушкіна, 13).

Телефони для довідок:

м. Добропілля 2 61 75

м. Білицьке 6 21 26

м. Білозерське 3 22 36

Звертаємо Вашу увагу, що з 01.06.2017 режим роботи підприємства змінено, а саме:

з 8-00 до 16-00

 

перерва з 12-00 до 13-00

 

вихідні дні:

м. Добропілля, м. Білозерське - неділя

м. Білицьке - субота, неділя


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх