В Доброполье создана еще одна приемная семья

Переглядів: 1717 0 01.03.2016 в 08:07:05 Суспільство
В Доброполье создана еще одна приемная семья

   Сьогодні в Україні зростає кількість дітей, які в силу різних причин залишилися без батьківської опіки. А маленька людина дуже гостро потребує підтримки дорослих, яку вона може знайти у прийомній родині. Дитині необхідно отримувати батьківську любов і ласку, тепло і турботу, бо лише в таких умовах може вирости гідний член суспільства.

     Приємними  подіями розпочався лютий місяць у ще одній новоствореній прийомній сім ї на території міста Добропілля. Дружня родина поповнилась прийомними дітьми: однією дівчинкою та двома хлопчиками. До речі, в родині  є  і біологічні діти. Всі члени родини радо прийняли «новеньких», оточили їх загальним піклуванням та любов’ю.

     На даний час у великому м. Добропілля створено п’ять прийомних сімей та один ДБСТ (дитячий будинок сімейного типу), в яких виховується шістнадцять прийомних дітей. Всі прийомні сім’ї знаходяться під соціальним супроводженням спеціаліста Добропільського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді.      

     Якщо Ви маєте бажання створити прийомну родину, ми будемо раді Вас бачити за адресою: м. Добропілля вул. Комсомольська, 35. Тел: 2-80-63.


Джерело: http://radadobropillya.org.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх