В Доброполье сотрудники полиции проводят профилактическую работу с семьями, которые оказались в затруднительном положении + ФОТО

Переглядів: 1514 0 09.10.2017 в 10:00:04 Новини поліції
В Доброполье сотрудники полиции проводят профилактическую работу с семьями, которые оказались в затруднительном положении + ФОТО

Цього разу правоохоронці спільно зі службою у справах дітей відвідали підоблікові родини, які мешкають на території Світлівської та Добропільської сільрад. На жаль, без зауважень та притягнення батьків до адміністративної відповідальності рейд не минув.

Родини, які опинилися в складних життєвих обставинах, постійно перебувають в зоні підвищеної уваги поліції та влади. На днях добропільські співробітники поліції спільно з представниками соціальної служби за день відвідали 5 таких сімей, в яких загалом виховується 20 неповнолітніх дітей різного віку.

Під час візиту перевіряючі звертали увагу на наявність найнеобхіднішого для розвитку і проживання дитини - продуктів харчування, сезонного одягу, місця для навчання та відпочинку, проводили бесіди із батьками та дітьми, з’ясовували які є проблемні питання та радили як їх розв’язати.

Так, 4 родини не отримали серйозних зауважень від перевіряючих. А ось до родини, де 39-річна жінка виховує 7 дітей віком від 17 років до 6 місяців були питання. З’ясувалось, що найстарша донька, яка навчається у випускному 11 класі, не відвідує заняття в школі. Це підтвердили і в навчальному закладі, де зазначили, що з початку року дитина була в школі лише кілька днів. Мати запевняла правоохоронців, що обов’язково виправить ситуацію, і донька більше не буде без поважних причин пропускати заняття.

Відносно багатодітної матері співробітники поліції складали адміністративний протокол за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. А із школяркою правоохоронці провели профілактичну бесіду, зазначивши, що не допустимо пропускати шкільні заняття, адже вона має отримати гідну освіту.

Хочеться сподіватись, що 17-річна дівчина прислухається до вартових порядку і перестане прогулювати школу, а її матір, не дивлячись на постійну зайнятість по догляду за молодшими дітьми, буде це контролювати щодня.

 


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх