В Доброполье появится новая аллея

Переглядів: 1599 0 10.03.2019 в 12:30:25 Новини місцевої влади
В Доброполье появится новая аллея

Сьогодні відбулось перше засідання громадської ради нового скликання при виконкомі Добропільської міської ради.

Розпочалось засідання з обрання голови шляхом рейтингового таємного голосування. Ним став представник Донецької обласної організації «Інтернаціональна спілка журналістів України» Віталій ШЕВЧЕНКО. Заступником голови було обрано представника ГО «Східний вітер» Олександра ГОГОЛЯ.

На порядок денний також було винесено заслуховування звіту про виконання міського бюджету, виконання Програми соціально-економічного розвитку, хід виконання Програми енергоефективності міста Добропілля на 2016-2020 роки за 2018 рік.

Представники громадських організацій Андрій ГОНЧАРОВ та Віталій МАСЛАКОВ довели до відома присутніх інформацію про реалізацію проектів «Впливай» та «Екологія міста – спільна відповідальність». В рамках проекту «Впливай» ГО «Центр муніципального розвитку м. Добропілля» надаватиме консультації учасникам конкурсного відбору проектів для реалізації за кошти громадського бюджету з питань розробки та впровадження проектів. Активісти ГО «Велике МОТО Добропілля» планують висадити алею для покращення екології міста та мають на меті залучити до цього процесу всіх небайдужих мешканців Добропілля.

На наступне засідання заплановано винести низку питань, що хвилюють громадськість, тож можна впевнено заявити – громадська рада рішуче розпочала свою роботу.

grom r

grom r1

grom r2


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх