В Доброполье состоялось очередное заседание ПНМК групп старшего дошкольного возраста

Переглядів: 1423 0 02.03.2017 в 08:00:26 Освіта
В Доброполье состоялось очередное заседание ПНМК групп старшего дошкольного возраста

21.02.2017 р. в ДНЗ № 24 «Росинка» відбулося чергове засідання ПНМК груп старшого дошкільного віку (керівник Желєзняк О.А.) за темою «Організація рухового режиму дошкільників як головного чинника фізкультурно-оздоровчої роботи в ДНЗ». З привітальним словом до присутніх звернулася методист ММК Героєва В.І., яка наголосила про важливість підвищення рівня професійної компетентності педагогів щодо оптимізації рухової активності дітей старшого дошкільного віку.
Керівник ПНМК Желєзняк О.А. у вступній доповіді висвітлила шляхи оптимізації рухової діяльності дошкільнят. Досвідом роботи щодо організації фізкультурно-оздоровчої роботи в ДНЗ поділилася з присутніми Першина О.В., вихователь ДНЗ № 20.
На засіданні вихователем ДНЗ № 24 Дубошко Т.А. був представлений проект «Будь здоровим, дошкільник!», розроблений творчим колективом закладу з метою свідомого відношення до свого життя та здоров'я у дошкільників, а також оптимізації режиму рухової активності.
Старша медична сестра Дарочкіна Л.А. презентувала роботу профільної групи «Кріпиш», яка впродовж багатьох років стала доброю підмогою у проведені фізкультурно-оздоровчої роботи в ДНЗ. Запропонований присутнім практичний показ роботи з дітьми – комплекс на корекцію опорно-рухового апарату «Крокодил» – допоміг усвідомити присутнім, що позбутися багатьох вад у здоров’ї вихованцям істотно допомагає лікувальна фізкультура. 
Яскраво та незабутньо пройшла зимова юніор – спартакіада «Росинка – 2017». Діти старшого дошкільного віку та їх батьки продемонстрували свої фізичні якості та рухову підготовку в різних змаганнях та спритність в іграх – естафетах. Хвилювання, прагнення забити шайбу, радість перемоги – всю цю гамму емоцій відчули учасники та вболівальники заходу.
Вихователі ДНЗ № 24 Корзанова Н.В. та Гулєвич Л.А. представили учасникам ПНМК нетрадиційне фізкультурне обладнання, зроблене руками педагогів та батьків. Це було надзвичайно цікавим та змістовним заходом, який надихнув учасників на творчих пошук та самостійне відкриття нових можливостей нетрадиційних технологій. 
В заключній частині педагоги висловили свої думки з даного питання та зробили висновки для подальшої роботи. Методистом ММК Героєвою В.І. були надані методичні рекомендації щодо впровадження здоров'язбережувальних технологій в практику роботи ДНЗ.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх