В Доброполье состоится опрос общественности на тему "Препятствия на пути развития гражданского общества"

Переглядів: 1356 0 07.04.2017 в 15:00:17
В Доброполье состоится опрос общественности на тему

У Добропіллі в рамках тестування електронної системи “Ваша думка” відбудеться опитування представників громадянського суспільства на тему “Перешкоди на шляху розвитку громадянського суспільства”.

Рух “Сильні громади” ГО “Центр UA” спільно з Національним демократичним інститутом США (NDI) та USAID планують провести перше публічне використання нового інструменту консультацій з громадськістю - порталу “Ваша думка” (https://www.vdmk.org), розробленого експертами NDI для безкоштовного розповсюдження та впровадження в Україні з метою розвитку систем електронної демократії в нашій державі.

Цей інструмент має низку можливостей, як засіб анонімного електронного голосування, опитувань, збору думок у великих і маленьких колективах на найрізноманітніші теми з подальшою можливістю систематизації зібраної інформації у зручні для сприйняття та використання форми. Голосування або опитування відбуваються анонімно в режимі реального часу за допомогою СМС-повідомлень та/або мережі інтернет.

Ми пропонуємо громадським активістам та інститутам громадянського суспільства у партнерстві з рухом “Сильні громади” за допомогою цього інструменту, взяти участь у першій кампанії-опитуванні на тему: “Перешкоди на шляху розвитку громадянського суспільства”.

Мета кампанії-опитування: ідентифікація найгостріших перешкод на шляху розвитку громадянського суспільства та розроблення механізмів для їх подолання.

Ми запрошуємо громадських активістів та представників інститутів громадянського суспільства взяти участь у тестуванні системи, яке відбудеться 07 квітня 2017 року, в Арт-кафе «Тролейбус» (пр..Перемоги 37), о 15.00. Під час заходу будуть поставлені питання, для відповіді на які учасники мають вказати одне або більше варіантів за допомогою порталу “Ваша думка”:

Що заважає розвиватися місцевому громадянському суспільству?

Як подолати проблеми, що заважають розвиватися громадянському суспільству на місцевому рівні?

Як владі та громадянському супільству вдосконалити комунікацію між собою?

Що може зробити громадянське суспільство, аби покращити ситуацію на місцях?

Опитування відбуватиметься анонімно в режимі реального часу за допомогою СМС-повідомлень та/або мережі інтернет. Для цього, дотримуючись інструкцій, які надаватимуться учасникам під час заходу, потрібно буде за допомогою власного смартфона, планшета чи ноутбука перейти за наданим гіперпосиланням та відповісти на питання або відправити звичайне СМС-повідомленя з певним варіантом відповіді на спеціальний номер (вартість СМС-повідомленя згідно тарифу Вашого оператора)


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх