В Доброполье сформирован новый состав Общественного совета

Переглядів: 1388 0 03.03.2017 в 13:00:26 Новини місцевої влади
В Доброполье сформирован новый состав Общественного совета

1 березня в залі засідань відбулись установчі збори по формуванню нового складу Громадської ради при виконкомі Добропільської міської ради. Цей консультаційно-дорадчий орган дозволяє залучити найактивнішу частину громадськості до вирішення проблем, які постають у процесі місцевого самоврядування.

Заяви на участь у зборах подали 8 представників інститутів громадянського суспільства, які за результатами відкритого голосування в повному складі увійшли до новоствореної Громадської ради.

Під час засідання членів зібрання проінформували про підготовку установчих зборів та про діяльність Громадської ради попереднього скликання.

Нова громадська рада активно долучилась до роботи – обговорено та затверджено орієнтовний план проведення громадських слухань на 2017 рік.

Варто зазначити, що новий склад ради відповідно до плану буде зосереджувати основну увагу на питаннях, пов’язаних з освітою, соціальним захистом населення, зайнятістю громадян, функціонуванням ОСББ, розглядом проектів рішень, які потребують громадського обговорення тощо. Протокол установчих зборів буде опубліковано на офіційному веб-сайті міської ради протягом трьох робочих днів в розділі «Громадське життя».

Перше засідання Громадської ради планується провести 14 березня 2017 року.

Співпраця органу місцевого самоврядування з Громадською радою дуже важлива, адже в нас одна мета – щоб наше місто розвивалось, щоб люди відчували реальні зміни. Думаємо, спільними зусиллями ми це реалізуємо!


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх