В Доброполье реализуется программа по повышению социальной защиты наиболее уязвимых слоев населения + ФОТО

Переглядів: 1641 0 11.11.2013 в 16:23:42 Новини місцевої влади
В Доброполье реализуется программа по повышению социальной защиты наиболее уязвимых слоев населения + ФОТО
   Реалізація в Добропіллі ініціатив Президента України щодо підвищення соціального захисту найбільш уразливих верств населення, а особливо людей похилого віку.


   Останнім часом в Добропіллі активізовано роботу щодо реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА у напрямку підвищення соціального захисту найбільш уразливих верств населення, а особливо пенсіонерів та ветеранів. З квітня 2013 року в територіальному Центрі соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян працює ,,Університет третього віку”. Майже 235 пенсіонерів стали відвідувачами наступних факультетів: краєзнавство, літературний, інформаційні технології, здоровий спосіб життя, хоровий спів. ,,Наша діяльність направлена на те, щоб люди похилого віку відчували щодня піклування про них та не втрачали своєї соціальної активності”, - зазначає начальник управління праці та соціального захисту населення Добропільської міської ради Ірина ШИРИНА.


   З територіальним центром тісно співпрацює міська бібліотека – філіал № 1. В рамках роботи ,,Університету ІІІ віку” підопічні Центру проходять навчання комп’ютерній грамоті в бібліотечному Інтернет-центрі. Під час одного з таких занять до „факультету” завітав Добропільський міський голова Віктор ДЕРИПАСКА. Під час відвідування, він підкреслив важливість співпраці УПтаСЗН, Тер центру та ЦБС: ,,Тільки спільними зусиллями нам вдасться підвищити соціальний захист людей похилого віку та ветеранів в Добропілля. Адже саме в цьому напрямку сьогодні працюють соціальні ініціативи Президента України”. Відвідувачі бібліотечного Інтернет-центру мали нагоду поспілкуватися з Віктором Трохимовичем, отримати відповіді на хвилюючи питання. В свою чергу керівник міста пообіцяв і надалі сприяти роботі ,,Університету ІІІ віку” та надавати будь-яку підтримку.

Начальник відділу 
організаційної роботи управління організаційно-господарського забезпечення 
діяльності міської ради Анна Олексенко

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх