В Доброполье расследуют покушение на журналиста + ВИДЕО

Переглядів: 2890 0 21.09.2017 в 08:00:20 Новини поліції
В Доброполье расследуют покушение на журналиста + ВИДЕО

«Тримай його, добивай!» – такі вигуки злочинців лунали під час нападу на журналіста «Закон і порядок», блогера з Добропілля Тараса Халяву. Це сталося вночі 14 вересня, коли він знаходився біля будинку, в якому мешкає. Троє молодиків дочекалися, коли Тарас залишиться один, та скоїли напад.

Журналіста врятувала велокаска – один із нападників декілька разів влучив арматурою по голові чоловіку, який вже лежав на землі. На вигуки про допомогу швидко вибігли сусіди, після чого бандити покинули місце злочину на старій іномарці з однією фарою. На своєму каналі в YouTube Тарас висвітлює порушення закону, з якими повсякчас стикаються звичайні люди: хамство з боку поліцейських, охоронців, обмеження доступу до водних ресурсів, махінації на заправках. Але сказати напевно, за що його побили, чоловік не може. Нападники нічого не забрали, та жодних погроз не виказали.

Як розповів Тарас Халява журналісту “До ТеБе”, за час діяльності він нажив багато ворогів через свою нетерпимість до будь-яких незаконних дій. За фактом скоєння даного злочину Добропільською поліцією відкрито карну справу. Контроль над нею взяла Громадська спілка «Захисники Донеччини».

Її голова Геннадій Четверьов зазначає, що “патріоти Добропілля не дозволять повернутись дев’яностим рокам на Донеччину”.

Дар’я Єгорова

 


Джерело: https://www.dotb.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх