В Доброполье провели кет-шоу «Без кота и жизнь не та»

Переглядів: 1607 0 11.07.2016 в 07:00:29 Новини бібліотек
В Доброполье провели кет-шоу «Без кота и жизнь не та»

Літо у розпалі, а отже, у розпалі ігри, активний відпочинок і розваги дітвори, яка нарешті дочекалася канікул.

Добрі друзі Центральної міської бібліотеки, вихованці пришкільного табору «Вербиченька», вже вкотре відвідали бібліотеку. Цього разу для них було організоване і проведене кет-шоу «Без кота и жизнь не та».

Виявляється, кішка – дуже цікаве і неординарне створіння. Вони бувають пухнаті і майже лисі, маленькі і вагою до 15 кг, з хвостом чи без нього, з китичками на вушках чи кучерявою шерстю. Але всі вони здатні стати добрими друзями і улюбленцями всієї родини.

Діти на прохання бібліотекарів завчасно підготували розповіді про своїх пухнастиків. І спочатку невпевнено, а потім сміливіше і сміливіше почали розповідати всім про їхні кумедні витівки, звички, характери і смаки. А тон розмові задала завідуюча відділом обслуговування М. Розова, яка поділилася з малими оповіддю про власну котячо-собачо-пташину родину.

Щиро сміялися малі гості над витівками котів, якими так рясніє інтернет, із задоволенням переглянули мультик «Бобик в гостях у Барбоса», і зовсім не хотіли полишати таку приємну для них тему. Час промайнув дуже швидко, ми й незчулися, як настала обідня пора. Бо котики-котиками, а діти мають дотримуватися режиму. Згодні?


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх