В Доброполье прошло заседание президиума организации ветеранов

Переглядів: 1127 0 03.03.2017 в 12:00:23 Новини району
В Доброполье прошло заседание президиума организации ветеранов

В останній день лютого, аби обговорити стан підготовки та організації весняних свят, під головуванням Миколи Тимофійовича Шведа відбулось засідання президіума громадської організації ветеранів м.Добропілля.

Цьогорічного березня, окрім звичного жіночого свята, відзначатиметься 30-річчя ветеранської організації України. З нагоди ювілейної дати в Добропіллі буде проведено урочистий пленум та святковий концерт. Активісти громадської організації будуть нагороджені почесними грамотами та грошовими преміями, а також зможуть пройти санаторно-курортне лікування. Традиційно керівництвом міської ради та ради ветеранів буде організовано відвідування людей похилого віку вдома.

Люди старшого покоління ніколи не залишаються осторонь проблем, які вирішуються міською владою. От і сьогодні на засіданні члени президії бурхливо обговорювали питання функціонування Добропільсько-Олександрівського госпітального округу. Ветерани дуже стурбовані майбутнім Добропільської лікарні інтенсивного лікування, тож за результатами обговорення вирішили звернутися до Прем’єр-Міністра України, Міністерства охорони здоров’я та голови Донецької облдержадміністрації з проханням залишити госпітальний округ в тому вигляді, в якому він функціонує з 2013 року.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх