В Доброполье прошло Всеукраинское профилактическое мероприятие «Урок»

Переглядів: 1307 0 29.10.2015 в 09:01:40 Суспільство
В Доброполье прошло Всеукраинское профилактическое мероприятие «Урок»

   В Добропіллі проживає 6420 дітей шкільного віку, в тому числі 393 дитини вимушених переселенців. За даними відділу освіти всі діти охоплені навчанням у загальноосвітніх школах міста, а 5193 дитини шкільного віку отримують ще й позашкільну освіту.

   В період з 20 серпня по 15 жовтня на території міста Добропілля проводився Всеукраїнський профілактичний захід «Урок». Протягом звітного періоду проведено 6 профілактичних рейдів, під час яких відвідувались торгові площі, вокзали. Службою у справах дітей Добропільської міської ради спільно з працівниками відділу освіти, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були відвідані родини, які опинилися у складних життєвих обставинах та родини переселенців, проведені обстеження житлово  - побутових умов проживання дітей у цих сім’ях.

  В школах смт. Новодонецьке та м. Білицьке  були проведені  виїзні   «Дні профілактики». Спільно з працівниками ДМ ЦСССДМ, медичними працівниками наркологічної амбулаторії були проведені  бесіди на теми «Підлітковий алкоголізм», «Шкода наркоманії», «Як уберегти себе від ВІЛ інфекції», «Види насилля. Як не стати жертвою», «Небезпечно: туберкульоз».  До участі в заходах були  залучені учні 5-9 класів, 10-11 класів.

   Источник: http://radadobropillya.org.ua


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх