В Доброполье прошли турниры по мини-футболу + ФОТО

Переглядів: 1393 0 02.06.2017 в 09:00:18 Новини спорту
В Доброполье прошли турниры по мини-футболу + ФОТО

Останні дні весни у місті Добропілля були дуже насиченими футбольними подіями.

Так, з 30 по 31 травня відбувався дитячо-юнацький турнір , учасниками якого стали футболісти різних вікових категорій Добропілля, Білозерського, Білицького. Команди, за коловою системою , змагалися на двох майданчиках зі штучним покриттям. Фаворити турніру, команда Білозерська, стали переможцями і першого і другого дня.

Фінальним моментом низки заходів стала зустріч ветеранів і молодіжної збірної міста. До складу команди віком 30+ увійшли і заступник Добропільського міського голови Галицький О.А., і тренери з Грибаускас В.І., Єршов І.О., Миронюк О.А., і голова профспілки шахти «Алмазна» Редька О.Г. і декілька гравців шахти «Добропільська».

Численні уболівальники, з числа школярів міста, майже щохвилини скандували підтримуючі вигуки. Напружений стан гри зберігався до останніх хвилин зустрічі. І хоч, за результатами штрафних ударів, молодша збірна «вирвала» одне-єдине переможне очко, ветерани продемонстрували гідний рівень гри, стрімкі та влучні атаки , командну інтуїцію і багаторічне та плідне захоплення футболом.

Так тримати і надалі!


В Доброполье прошли турниры по мини-футболу + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх