В Доброполье прошли мероприятия, посвященные Дню Украинского казачества + ФОТО

Переглядів: 1395 0 15.10.2017 в 15:00:56 Новини бібліотек
В Доброполье прошли мероприятия, посвященные Дню Украинского казачества + ФОТО

14 жовтня по-справжньому визначний день в житті українського народу. В цей день в Україні будуть відзначати три свята: свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва і День захисника України. Тож напередодні потрійного свята, а саме 12 жовтня, в читальному залі Центральної міської бібліотеки пройшли козацькі забави «Ми роду козацького діти». Захід пройшов для учнів 4-А класу НВК № 7, які завітали до бібліотеки на чолі з класним керівником В.П. Лейбою.

Працівники бібліотеки привітали дітвору зі святами, розповіли про українських козаків та їх звичаї. Дізнались діти також і про те, чому саме Покрова Пресвятої Богородиці є найголовнішим святом козаків. Ну і, звісно ж, юні козаки й козачки взяли участь у козацьких іграх. Хлопчики у змаганні «Сильна рука» визначали найсильнішого козака в курені, а дівчатка продемонстрували свою обізнаність в кулінарній справі, та розповіли нам рецепти приготування справжніх козацьких страв – борщу та вареників. Не обійшлося і без змагання на влучність, адже щоб вийти переможцем з поля бою справжні козаки мали бути влучними стрілками.

Тож сьогоднішній захід був і пізнавальним і веселим. Давно так гамірно та весело не було в читальному залі. А щира цікавість і посмішки в очах дітвори надихають нас, бібліотекарів, увесь час вдосконалювати свою роботу.


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх