В Доброполье прошла выставка - экспозиция "25 лет Независимости Украины"

Переглядів: 1003 0 19.07.2016 в 09:39:40 Новини бібліотек
В Доброполье прошла выставка - экспозиция

З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення дати - 24 серпня - і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу.

Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Виставка-експозиція «25 років Незалежності України», оформлена в читальному залі Добропільської ЦМБ, присвячена цій знаковій даті в історії нашої ще такої молодої держави, відображає складний і тернистий шлях, пройдений нашою Батьківщиною до заповітної мрії – незалежної України.

Виставка включає в себе два розділи. «З Україною в серці» - це розділ, в якому вміщені видання, які ілюструють історичну поступ України протягом століть, особливу цікавість можуть викликати історичні праці М. Грушевського, С. Семенюк, В. Кременя та інших авторів.

Напередодні  Дня Незалежності, 23 серпня, українці відзначатимуть День Прапора. У розділі «Держави символи великі» бажаючі зможуть дізнатися про історію виникнення наших символів, їхнє значення і зміст.

Запрошуємо добропільців відвідати нашу експозицію!


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru

ComForm">
avatar
Наверх