В Доброполье прошла областная ярмарка вакансий + ФОТО

Переглядів: 1125 0 19.04.2019 в 08:30:41 Центр зайнятості
В Доброполье прошла областная ярмарка вакансий + ФОТО

«Робота обирає тебе»

17 квітня в Добропільського міського центру зайнятості відбувся загальнообласний ярмарок вакансій «Робота обирає тебе». Одночасне проведення таких заходів в різних містах забезпечує підвищену цікавість населення до подібних заходів, це можливість підприємствам, які мають філії відділення в різних містах області, майже в один день підібрати необхідних спеціалістів.

Директор центру зайнятості Вікторія Бугаєць відкрила захід та підкреслила: «На теперішній час служба зайнятості стає сучасною сервісною установою – отримання послуг в службі стає більш зручним та доступним для широкого кола населення та роботодавців. Однією з головних засад роботи з клієнтами центру зайнятості є адресний підхід у наданні соціальних послуг, виходячи з індивідуальних потреб, вимог та можливостей шукачів роботи і роботодавців».

В роботі ярмарку взяли участь 17 роботодавців, які представили актуальні вакансії на ринку праці, спілкувались з претендентами та запрошували відібраних кандидатів для подальшої співбесіди на підприємствах. Підприємці Сергій Сліпенко та Валентина Лихачова під час заходу наглядно презентували вакансії «швачки» та «флориста».

Запрошені на ярмарок учбові заклади, а саме Родинський професійний ліцей та Білозерський професійний гірничий ліцей активно презентували шкільній молоді робочі професії, які мають попит на ринку праці Добропільщини. Почути про професію, побачити про неї – це цікаво і доречно, ти як би приміряєш професію на себе та робиш певні висновки. Понад 90 майбутніх випускників шкіл «доторкнулися» сьогодні до світу професій.

Наглядно демонстрували свої послуги та ділились власним корисним досвідом запрошені на ярмарок успішні підприємці: Олексій Деркач - власник «3Dстудії» та Наталя Гуріна – засновниця центра надання освітніх послуг «Clever children».

Ярмарок вакансій відвідали 162 особи, спілкувались з роботодавцями, ознайомлювались з діяльністю підприємств та актуальними вакансіями, залишали свої резюме (37 шукачів роботи запрошені на співбесіду, 9 направленні на працевлаштування). А також отримували консультаційні послуги на локаціях: «Профорієнтація», «Професійний старт», «Сектор підприємництва».

Роботодавці, які брали участь в проведенні ярмарку вакансій, відзначили важливість проведення такого заходу, адже є можливість у коротші строки підібрати собі необхідних працівників.


В Доброполье прошла областная ярмарка вакансий + ФОТО


В Доброполье прошла областная ярмарка вакансий + ФОТО


В Доброполье прошла областная ярмарка вакансий + ФОТО


В Доброполье прошла областная ярмарка вакансий + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх