В Доброполье прошла мини-ярмарка вакансий для граждан, состоящих на учете в уголовно-исполнительной инспекции

Переглядів: 1118 0 09.10.2018 в 15:00:25 Центр зайнятості
В Доброполье прошла мини-ярмарка вакансий для граждан, состоящих на учете в уголовно-исполнительной инспекции

Питання зайнятості засуджених громадян, які перебувають на обліку в кримінально-виконавчій інспекції, є надзвичайно актуальним на сьогоднішній день. Адже відсутність постійного місця роботи, стабільного доходу та складне матеріальне становище стає однією з основних причин, що призводить до вчинення кримінальних правопорушень.
           Тому, з метою запобігання та зниження рівня рецидивної злочинності серед осіб цієї категорії, відновлення засудженого в соціальному статусі повноправного члена суспільства, повернення його до самостійного загальноприйнятого соціально-нормативного життя, професійної та трудової діяльності, служба зайнятості  спільно з соціальними партнерами проводить різноманітні заходи.

8 жовтня  2018 року у приміщенні Добропільського  міського центру зайнятості відбувся  міні-ярмарок вакансій для громадян, що перебувають на обліку в кримінально-виконавчій інспекції.

На  заході  заступник  директора центру зайнятості Тетяна Яцура  та начальник відділу з працевлаштування  Марина Крижановська  проінформували присутніх про ситуацію на  місцевому ринку праці та про послуги, що надаються  службою зайнятості. Представник   відділу кадрів  ПАТ  ДТЕК "Добропільська  ЦЗФ" Наталія  Пруднік ознайомила присутніх з актуальними  вакансіями  та  з  умовами  праці, режимом роботи, основними обов’язками, рівням заробітної плати та соціальним пакетом.  

        Також учасники розглянули стенди з вакансіями, переглянули паспорти підприємств, на яких є вакантні робочі місця, ознайомились з переліком навчальних закладів де можна здобути освіту, окремо було наголошено про перевагу здобуття професії в центрах професійно–технічної освіти Державної служби  зайнятості. Учасникам заходу було запропоновано, з метою пошуку роботи, користуватися  інтернет - ресурсом «Єдине соціальне середовище зайнятості», а про заходи центру зайнятості( і не тільки) дізнаватися з власної сторінки у Фейсбук «Добропільський міський центр зайнятості».

Відвідувачі міні-ярмарку отримали вичерпні відповіді на свої запитання, з’ясували  переваги та перспективи в працевлаштуванні.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх