В Доброполье прошла дискуссия на тему "WEB- журналистика"

Переглядів: 1712 0 14.10.2014 в 23:38:51 Творчість
В Доброполье прошла дискуссия на тему

Журналістика майбутнього

   Другого жовтня у місті Добропілля  в студії газети "Рожевий слон" проходила дискусія на тему "WEB- журналістика". 

   В затишній залі зібралися юні журналісти, кореспонденти та керівники студії журналістики. Також серед присутніх був запрошений гість – менеджер по комунікаціям шахтоуправління «Добропільське» Юлія Луніна. Серед учнів шкіл великого Добропілля були присутні також представники загальноосвітньої школи №14, а саме: Тетяна Резник та Юлія Ахметгораєва, тобто я.

   На цій зустрічі  ми вирішували питання стосовно інформації в Інтернеті, з'ясовували, чи має майбутнє паперова книга або газета.  Хочу звернути вашу увагу, що юні журналісти, які зібралися на дискусії були дуже кмітливими, цілеспрямованими та надзвичайно талановитими. Всі учасники мали свою точку зору, і кожен із них впевнено захищав свою власну думку щодо того чи іншого питання.

   Ведучі цього дійства  проводили конкурси - дискусії, де кожен мав право поставити питання або експертам, або іншим учасникам, обговорити деякі важливі аспекти журналістики, чи просто спитати поради щодо подальшого розвитку журналістської майстерності. Зазначу, що учасники дискусії були різного віку, але це не завадило цікавому, теплому спілкуванню у  колі добрих друзів...

   На мою думку, такі заходи  сприяють  розвитку людини, як у творчому, так і соціальному та особистісному аспекті. По закінченні зустрічі всі учасники давали інтерв’ю, в якому ділилися враженнями та відповідали на питання стосовно минулого дійства. Я впевнена, що кожен дізнався для себе багато цікавого та пізнавального.  Сповненні надзвичайних вражень та щирих емоцій, юні журналісти  вийшли із зали. Що й не кажи, а  нові знайомства, нові враження – це завжди дуже  цікаво! І на останок хотілось би побажати всім: не бійтеся висловлювати свої думки та пізнавати нове, адже в  світі журналістики ще так багато незвіданих горизонтів. 

Юлія  Ахметгораєва

учениця 9 класу Білозерської ЗОШ№14


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх