В Доброполье прошла благотворительная ярмарка-распродажа «Яркая щедрость»

Переглядів: 1691 0 24.05.2017 в 13:00:51 Творчість
В Доброполье прошла благотворительная ярмарка-распродажа «Яркая щедрость»

22 тисячі – це «Яскрава щедрість»

Як уже повідомлялося, із 16 по 19 травня, в рамках програми ДМДЮО «Мрія», пройшов міський фестиваль «Вишиваний колорит». Одним із заходів фестивальної програми був благодійний ярмарок-розпродаж «Яскрава щедрість». Для продажу готувалися декоративно-ужиткові вироби та солодощі. Кошти від ярмарку заносилися до загального волонтерського рахунку, працювали рахункові комісії, оформлювалися акти. А сьогодні, 23 травня, загальна сума, що складає, двадцять дві тисячі двадцять дев`ять гривень, перерахована на особистий рахунок нашої землячки із Білозерського, Єльцової Юлії Миколаївни, на лікування її сина, Дмитра Вовчака. Мама та 16-річний Дмитро зараз знаходяться в лікарні Києва, пройдено декілька курсів променевої терапії, готуються до операції з пересадки кісткового мозку (донором буде матуся). Загальна сума тільки для оперативного втручання, складає близько 300 тисяч гривень, для родини ця сума непосильна. Тож наша невеличка допомога – це внесок людяності та небайдужості.

Найактивнішими у цій справі виявилися дитячі організації шкіл: «Іскра», ЗОШ № 13 – 3048 грн.; «Росинка миру», ЗОШ № 17 – 2886 грн.; «Спілка юних», НВК ЗОШ № 3 – 2645 грн.

Усім, хто підтримав цю благодійну справу, щира вдячність від оргкомітету фестивалю та мами хлопчика, яку вона передала телефоном. Зі слів мами, школярі Покровська сьогодні теж перерахували 26 тис. грн.. Сподіваємося, що Дмитро одужає і ми з ним, як і раніше, зустрінемося на спортивних майданчиках стадіонів регіону, або в інших справах активного життя.

Оргкомітет фестивалю,

Георгій Токарєв,

член рахункової комісії


В Доброполье прошла благотворительная ярмарка-распродажа «Яркая щедрость»


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх