В Доброполье прошел тренинг на тему «Действенный диалог»

Переглядів: 1136 0 01.07.2017 в 11:00:51 Суспільство
В Доброполье прошел тренинг на тему «Действенный диалог»

26 червня 2017 року в рамках Програми національних обмінів пройшов тренінг на тему «Дієвий діалог» та «Управління стресом та кризовими ситуаціями в практиці роботи держслужбовця та працівника соціальної служби», в якому взяли участь представники Добропільського міського та районного центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, міського та районного управлінь соціального захисту населення, районної служби у справах дітей, громадської організації Громадський простір «Розвиток».

Ідея цього тренінгу була запропонована громадською організацією «Закарпаття-Донбас», на меті якої було спілкування зі спеціалістами соціальних служб нашого регіону з приводу конфліктних ситуацій в роботі з соціумом та шляхів їх вирішення.

Щоб зрозуміти, як можна вибудувати ефективну комунікацію, необхідно з’ясувати, що представляє собою конфлікт.

Найчастіше на перший план виступають наші емоції, наша захисна реакція, а на аналіз ситуації не вистачає часу. Але необхідно пам’ятати, що будь-яка зустріч нас чомусь вчить. І конфлікт - це теж стимул до змін, поштовх до прогресу і розвитку.

В ході жвавої бесіди фахівці наводили приклади невирішених конфліктів та розглядали можливі стратегії поведінки в таких випадках.

Такі тренінги дозволяють без зайвих емоцій подивитись на складнощі в спілкуванні та навчитись найбільш ефективно співпрацювати з людьми


Джерело: http://mrd.gov.ua

Мітки: тренинг


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх