В Доброполье пройдет открытие обновленного актового зала музыкальной школы №1

Переглядів: 1908 0 03.03.2016 в 15:50:31 Творчість
В Доброполье пройдет открытие обновленного актового зала музыкальной школы №1
   4 березня 2016 року у місті Добропілля відбудеться урочисте відкриття відновленої актової зали музичної школи №1. Відтепер у приміщенні музичної школи функціонуватимуть  гуртки прикладного мистецтва, «Клуб для тих, кому за..», а також усі охочі можуть відвідувати концертні заходи високого рівня.  Крім цього, митці міста матимуть нагоду організовувати тут презентації, виставки, концерти, отож заклад перетворився на відкритий майданчик для проведення вільного часу та спілкування місцевих жителів та вимушених переселенців.
 
   Щиро запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у:
 
Що? Урочисте відкриття оновленої музичної школи
Коли? 4 березня 2016 року, 14:00 
Де?       м. Добропілля, вул. Первомайська, 103
Учасники: 1. Естер Руїз де Асуа, Координатор прогарами відділу надзвичайних ситуацій та стабілізації Міжнародної організації з міграції.
                 2. Роман Любченко, Національний офіцер відділу надзвичайних ситуацій та стабілізації Міжнародної організації з міграції.
                 3. Литвинова Анастасія, Спеціаліст зі стабілізації громад відділу надзвичайних ситуацій та стабілізації Міжнародної організації з міграції.
                4. Кормільцев Олексій, перший  заступник Добропільського міського голови 
                5. Білоус Людмила, голова піклувальної ради проекту, начальник відділу культури і туризму Добропільської міської ради.
 
   Наразі у Добропіллі офіційно зареєстровано понад 15 тис. вимушених переселенців із Донбасу, що становить близько 25 % від кількості місцевих мешканців. Європейський Союз у партнерстві з Міжнародною організацією з міграції (МОМ) та неурядовою організацією Західноукраїнський Ресурсний Центр (ЗУРЦ) сприяють налагодженню діалогу між внутрішньо переміщеними особами (ВПО) та членами місцевих громад. Зокрема, проводяться ремонти об’єктів соціальної інфраструктури, які мають важливе значення та спільно використовуються переселенцями та місцевими жителями. 
 
 Довідкова інформація: Актову залу музичної школи м. Добропілля було відновлено в рамках проекту ЄС «Всебічна стабілізаційна підтримка внутрішньо переміщених осіб та постраждалого населення в Україні», що впроваджується Міжнародною організацією з міграції. Проект діє з грудня 2014 року до червня 2016 року. Основними завданнями проекту є: підтримка громад, що приймають ВПО, та зменшення напруги у громадах; сприяння соціальній згуртованості в громадах на постконфліктних територіях; розширення засобів існування для вимушених переселенців; зміцнення потенціалу українських урядових установ для розвитку системи реєстрації ВПО. Проект працює у 34 громадах у 5 областях України. У кожній громаді МОМ та ЗУРЦ провели тренінги з розвитку громад для ініціативних груп, що складаються із членів громади, що приймає, та ВПО. По завершенню тренінгів ініціативні групи підготували проекти з відновлення об’єктів соціальної інфраструктури. Також в рамках проекту громади отримують допомогу для проведення заходів соціальної згуртованості.   

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх