В Доброполье присоединились к акции по случаю Всемирного дня борьбы с вирусными гепатитами

Переглядів: 743 0 28.07.2019 в 12:30:29 Новини охорони здоров'я
В Доброполье присоединились к акции по случаю Всемирного дня борьбы с вирусными гепатитами

26 липня з нагоди Всесвітнього дня боротьби з вірусними гепатитами, який відзначається у всьому світі 28 липня Добропільським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді сумісно з БО «БФ «Клуб Світанок», ГО «ДОО «Право на життя», за підтримки Альянс громадського здоров'я та Допропільскої міської ради була проведена всеукраїнська інформаційно-просвітницька акція «ЗНАЙ. ЗАПОБІГАЙ. ТЕСТУЙСЯ. ЛІКУЙСЯ».

gepatit

Під час проведення акції соціальні працівники на вулиця міста розповсюджували інформаційні матеріали з інформацією про вірусний гепатит С. Тим часом в приміщенні Добропільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводилося експрес тестування на вірусний гепатит С та ВІЛ-інфекцію, які проводив залучений медичний працівник. Всього в тестуванні взяли участь 51 особа, які протягом 15 хвилин отримали результати тестів.

Наголошуємо, що результат експрес тесту не є остаточним діагнозом, для його підтвердження необхідно звернутися до медичного закладу для додаткового обстеження.

Не будьте байдужими до свого здоров’я.

«ЗНАЙ. ЗАПОБІГАЙ. ТЕСТУЙСЯ. ЛІКУЙСЯ»!


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх