В Доброполье прилетел "Голубь мира" + ФОТО

Переглядів: 1729 0 22.09.2016 в 02:50:03 Новини бібліотек
В Доброполье прилетел

21 вересня весь світ відзначає День Миру, день відмови від насильства, день, який закликає до взаємопорозуміння. Неймовірно позитивно пройшла акція «Голуб миру» в м. Добропіллі, в рамках Всеукраїнської акції до Дня Миру, до якої долучилася Центральна міська бібліотека та НВК № 7.   

                Безліч  незабутніх емоцій отримали бібліотекарі від спілкування з дітьми – розказали про свято – День Миру, про Всеукраїнську акцію до цієї дати, слухали вірші дітей, розповідали про птахів – голубів, які є символом миру та раніше використовувалися для переписки, і запропонували дітям вирізати паперових голубів та написати на них свої побажання всім жителям нашої країни. Побажання були теплі і щирі, іноді по-дитячому безпосередні, як наприклад, «Цукерок та миру!» Бібліотекарі пообіцяли «запустити» голубів та доставити адресатам. Так і зробили, одразу відправилися в центр міста Добропілля і на площі ім. Арутюнова вітали перехожих зі святом, бажали щастя, миру, спокою кожному і нашій країні в цілому, передавали привіт від другокласників з НВК №7 та дарували паперових голубів.  

                Погода в цей день видалася не дуже приємною: пронизливий вітер, похмуре небо, сірість навкруги та осінній дощик, який все намагався зірватися. Але дуже приємно було бачити, як люди, отримавши різнокольорових паперових  посланників миру, -  посміхалися. В свою чергу також вітали зі святом – Днем миру, бажали всього найкращого й шли далі у свої справах, але вже з посмішкою та гарним настроєм. Так, даруючи птахів миру, ми дійшли до міської ради, де привітали всіх, кого зустріли. Посмішки, взаємні побажання, хвилі позитиву накрили нас, в цей момент ми відчули, що найбільше спільне бажання всього людства – це МИР. Так нехай же на планеті Земля та в нашій країні запанують МИР та спокій. Зі святом!


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх