В Доброполье представлен новый зампрокурора

Переглядів: 1965 0 24.12.2015 в 09:03:23 Новини району
В Доброполье представлен новый зампрокурора
   Сьогодні відбулась ІІІ позачергова сесія районної ради VII скликання. На початку засідання було представлено першого заступника прокурора Костянтинівської міської ради Михайла Мармура , який очолив орган нагляду в Добропіллі та Добропільському районі. Зазначимо, що Добропільська міжрайонна прокуратура реорганізована після проведення реформи в даній галузі. 
   Одним з основних питань засідання став головний фінансовий документ району на 2016 рік, підготовлений фінансовим управлінням райдержадміністрації. Згідно рішення про районній бюджет на 2016 рік доходи району становитимуть 65 142 594 грн. витрати 65 142 594грн. Зазначимо ,що доходи бюджету у 2015 році складали 63 589 186 грн.

       Прийнято Програму соціально-економічного розвитку на 16 рік якою передбачено заходи зі стабілізації економічної ситуації в районі, сприяння соціальному розвитку, охорони здоров’я та освіти, культури та спорту зокрема встановлення вуличного освітлення в населених пунктах, реконструкція систем водо забезпечення, ремонт загальноосвітніх шкіл та інші заходи. 
       Депутати розглянули також земельне питання, питання виділення фінансової підтримки КП «Агрокомсервіс», затвердили штатний розпис комунальних закладів району.
       До депутатів районної ради звернулися представники незалежної профспілки гірників України зі зверненням про недопущення прийняття законопроекту Трудового Кодексу № 1658 27.12.2014 р. Це питання викликало дискусію. Депутати прийняли рішення надіслати пропозиції щодо внесення змін до кодексу депутатам Верховної Ради України.
      Голова районної ради Тамара Бєлянкіна подякувала депутатів за роботу, привітала всіх з наступаючим новим роком та побажала в наступному році мирного неба та життєвих благ.
      Наступна чергова сесія відбудеться на початку лютого 2016 року.

Джерело: http://dobropol-rayon-rada.blogspot.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх