В Доброполье представили нового начальника полиции + ФОТО

Переглядів: 2290 0 15.10.2016 в 11:00:18 Новини поліції
В Доброполье представили нового начальника полиции + ФОТО

Сьогодні в актовому залі Добропільського відділення поліції керівник базового органу – Покровського відділу поліції Юрій Гречишкін представив особовому складу нового начальника Добропільської поліції. Підрозділ очолив Богдан Гонтар, який раніше працював начальником відділу превентивної служби Покровського відділу поліції.

Згідно з наказом начальника ГУ НП в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна тимчасове виконання обов'язків начальника Добропільського відділення Покровського відділу поліції ГУ НП в Донецькій області покладено на майора поліції Гонтара Богдана Миколайовича.

 Свою службу в правоохоронних органах Богдан Гонтар розпочав в 2002 році. Впродовж 14 років служби він працював на посадах від дільничного інспектора поліції до начальника відділу превентивної служби Покровського відділу поліції.

В 2015 році новий керівник обіймав посаду старшого інспектора з особливих доручень відділу координації та організації діяльності блокпостів Головного управління МВС України у Луганській області.

До призначення на посаду т.в.о. начальника Добропільського відділення поліції Богдан Гонтар займав посаду керівника оперативної групи НПУ при штабі АТО в ОТУ «Донецьк».

Наразі новому керівнику добропільської поліції довірено організувати роботу на належному рівні та домогтися того, щоб населення відчувало надійний захист та всебічну підтримку правоохоронців.

«Зараз триває становлення поліції. Це складний період, але завдяки спільним зусиллям вашого колективу та новопризначеного начальника, я вважаю, що ви забезпечите правопорядок в місті та завоюєте довіру місцевих мешканців. Адже саме думка громадян є найвищим критерієм оцінки діяльності правоохоронних органів та мірилом їх авторитету», - зазначив начальник Покровського відділу поліції Юрій Гречишкін.

Після представлення нового очільника Добропільського відділення поліції, керівник базового органу Юрій Гречишкін провів оперативну нараду з керівниками служб. Кожному з присутніх були поставлені чіткі завдання, вимоги та строки на їх виконання.


В Доброполье представили нового начальника полиции + ФОТО


В Доброполье представили нового начальника полиции + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх