В Доброполье поздравили с 90-летием ветерана ВОВ Павла Сидельникова

Переглядів: 1623 0 10.03.2015 в 11:12:37 Суспільство
В Доброполье поздравили с 90-летием ветерана ВОВ Павла Сидельникова

6 березня виповнилось 90 років від дня народження ветерана Великої Вітчизняної війни, визволителя Донбасу Сидельникова Павла Калиновича, який проживає в с. Добропілля.

Привітати ветерана з ювілеєм завітали голова районної ради М.Гапич, заступник голови районної організації району Л. Наровілова, колишні очільники району В. Ровний, В. Дан, А.Верютін.

Багато гарних і теплих слів вдячності було сказано ювіляру за Перемогу, за багаторічну працю. Зичимо нашому ветерану міцного здоров"я,  мирного неба, тепла та спокою! Щиро вдячні йому за бойові та трудові подвиги!

 В 1943 році, після визволення Донбасу від фашистських військ, Павла Калиновича було призвано до лав  Радянської Армії. Йому довелося пройти фронтовими стежками  України, Білорусії, Литви, Латвії,  а День Перемоги зустрів в місті Мітава.

 За мужність та відвагу ветеран був  відзначений  Орденом Слави ІІ ст.,  Орденом Червоної Зірки, медалями «За бойові заслуги», «За перемогу над Німеччиною у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.» та іншими нагородами.

Після демобілізації в 1950 році він повернулися до  рідного села Добропілля, почалося мирне трудове життя. Багато років Павло Калинович присвятили партійній роботі. Працював довгий час майстром районного дорожнього ремонтно-будівельного управління.

Поки дозволяло здоров’я, був активним членом сільської громади.

Його життєвий досвід є гідним прикладом для нинішнього покоління, він є живим свідком історичних подій, хранителем народної пам’яті.

Источник: http://dobrrda.gov.ua


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх