В Доброполье постоянно ведется профилактическая работа с лицами, освобожденными из мест лишения свободы

Переглядів: 1597 0 30.08.2013 в 18:10:39 Новини місцевої влади
В Доброполье постоянно ведется профилактическая работа с лицами, освобожденными из мест лишения свободы
На черговому засіданні спостережної комісії при виконавчому комітеті Добропільської міської ради, яке відбулося 29 серпня під головуванням заступника міського голови Віктора ЧЕХА, було заслухано інформацію про діяльність дільничих інспекторів міліції Добропільського МВ ГУМВС України в Донецькій області у профілактичній та виховній роботі з особами, звільненими з місць позбавлення волі.
    
За словами заступника начальника дільничих інспекторів Юрія КОЧКІНА станом на 31.07.2013 року на облік в Добропільському міському відділі поставлено 88 осіб, звільнених з місць позбавлення волі. Згідно Закону України ,,Про соціальну адаптацію осіб, які відбувають чи відбули покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк”, при постановці на облік особам зазначеної категорії надається допомога в отриманні паспорту, реєстрації за місцем проживання, дається направлення в Добропільський міський центр зайнятості з метою подальшого працевлаштування. Також у поточному році була активізована профілактична робота з особами, стосовно яких встановлено адміністративний нагляд. 
    
Згідно спільного наказу Державного Департаменту України з питань виконання покарань та Миністерства внутрішніх справ України від 19.12.2003  N 270/1560 ,,Про затвердження Інструкції про порядок виконання покарань, не пов'язаних з позбавленням волі, та здійснення контролю щодо осіб, засуджених до таких покарань” співробітниками сектора дільничих інспекторів міліції проводиться постійна робота з особами зазначеної категорії, яка направлена на їх виправлення, попередження порушення громадського порядку та інших прав громадян, а також вчинення ними нових злочинів. 
    
Спостережною комісією також було розглянуто питання про узгодження подання кримінально – виконавчої інспекції на умовно – дострокове звільнення трьох засуджених.

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх