В Доброполье полиция предотвратила очередной факт мошенничества

Переглядів: 1651 0 27.10.2016 в 07:30:18 Новини поліції
В Доброполье полиция предотвратила очередной факт мошенничества

У Добропіллі працівники ГШР встигли допомогти довірливому пенсіонеру не стати жертвою шахраїв. Старенький дідусь був в паніці і вже ледве не перевів шахраям 25 000 гривень. Однак завдяки оперативним діям ГШР, вдалося попередити черговий факт шахрайства.

До Добропільського відділення поліції звернулась 57-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що щойно до її батька зателефонували невідомі та представившись працівниками поліції вимагали в нього гроші. Псевдо поліцейські повідомили пенсіонеру, що його онука затримано і для вирішення питання чоловіку необхідно перерахувати гроші в сумі 25000 гривень на рахунок, який йому вкажуть.

Пенсіонер був в паніці, однак все ж таки повідомив про цей дзвінок свою доньку. Жінка не розгубилась і одразу зателефонувала в поліцію з проханням завадити шахраям та зупинити її старенького батька. Адже той нічого не хотів слухати і сказав, що вже збирається йти до банкомату аби перевести гроші та викупити свого онука.

Правоохоронці у складі ГШР одразу виїхали за вказаною адресою. Вже через кілька хвилин поліцейські були на місті. Правоохоронці ледь встигли зупинити старенького дідуся, пенсіонер вже вийшов з квартири та прямував до банкомату.

Поліцейські пояснили дідусю, що його хотіли ошукати шахраї і з його онуком нічого не трапилось, а також пояснили, що громадяни постійно потрапляють на гачок до аферистів через свою необережність.

Шановні громадяни, поліція звертається до Вас із проханням і застереженням уникати необдуманих дій, ніколи і ні за яких обставин не перераховуйте і не передавайте гроші невідомим особам, завжди при таких незрозумілих дзвінках одразу уточняйте де знаходяться Ваші близькі люди та негайно повідомляйте до поліції за номером 102. Захистіть себе від шахраїв, не дайте зловмисникам Вас ошукати.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх