В Доброполье полицейские задержали серийного вора

Переглядів: 1951 0 08.01.2017 в 11:00:31 Новини поліції
В Доброполье полицейские задержали серийного вора

Співробітники Добропільського відділення поліції затримали чоловіка, який викрав електропилу з гаража приватного господарства в селі Святогорівка. На рахунку зловмисника більше п’яти правопорушень майнового характеру. За скоєне чоловіку загрожує до 6 років позбавлення волі.

На лінію «102» зателефонував житель с. Святогорівка, який повідомив про те, що невідома особа проникла до його гаражного приміщення, звідки викрала електропилу.

Правоохоронці опитали сусідів потерпілого, які детально описали чоловіка, якого вони бачили поблизу обікраденого будинку у день скоєння злочину.

Отримавши повідомлення про злочин на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Добропільського відділення поліції.

Уважно оглянувши місце події та опитавши сусідів, правоохоронці розпочали пошуки крадія. Спершу розкриття злочину ускладнювалося тим, що не одразу вдалося встановити, час скоєння правопорушення, адже потерпілий розповів, що місяць назад електропила була на місті, чоловік саме пиляв собі дрова, а лише вчора, коли пила знову йому знадобилась він і виявив пропажу.

Та незважаючи ні на що, копітка й наполеглива робота поліцейських дала свій позитивний результат. Вжитими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 37-річний ніде непрацюючий житель міста Добропілля. Чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових правопорушень.

Навідавшись до нього додому, поліцейські виявили у нього електропилу, яка була схожа на ту, що описав потерпілий.

Злочинець розповів, що проживає неподалік села Святогорівка, грошей в нього не було, а випити хотілось, ось він і вирішив трохи прогулятися по селу, аби чимось «поживитись». Проходячи повз будинку потерпілого, злодій побачив відкриті ворота, зрозумівши, що у дворі нікого не має, чоловік зайшов на подвір’я і проник у гараж звідки і викрав електропилу.  

Наразі зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Правоохоронці перевіряють правопорушника  на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території Добропілля та Добропільського району. Зараз у  кримінальному доробку підозрюваного – понад п’яти епізодів.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України Санкцією статті передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 6-ти років.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх