В Доброполье полицейские задержали насильника + ФОТО

Переглядів: 4166 2 01.11.2016 в 17:12:38 Новини поліції
В Доброполье полицейские задержали насильника + ФОТО

Дві години знадобилось Добропільським поліцейським аби затримати місцевого жителя, який побив, а потім зґвалтував свою нову знайому, з якою щойно познайомився в місцевому барі.

Вночі 1 листопада до Добропільського відділення поліції зателефонував охоронець шахти «Добропільська» та повідомив, що до нього звернулася місцева мешканка, яка просить викликати наряд поліції у зв’язку з її зґвалтуванням.

Слідчо-оперативна група Добропільського відділення поліції миттєво виїхали на місце злочину та розпочала розслідування.

Під час досудового слідства було встановлено, що ввечері 31 жовтня 28-річна потерпіла  разом зі співмешканкою свого батька прийшли до бару «Хуторок». На той момент жінки вже були напідпитку. В барі вони замовили їжу та горілку. В ході відпочинку до них за стіл підсів раніше їм незнайомий хлопець та в подальшому там і залишився. Через деякий час співмешканка батька потерпілої поїхала додому, а друга жінка відмовилась їхати та залишилася далі відпочивати з новим знайомим. Молоді люди ще випили, а потім чоловік запропонував потерпілій провести її додому.

Під час спілкування з поліцейськими потерпіла розповіла, що обставини того, що сталося далі вона пам’ятає погано, тому що знаходилась у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Зі слів жінки, новий знайомий потягнув її до якогось покинутого будинку, а потім став бити її  руками по обличчю та тілу. Після чого накинувся на неї та зґвалтував. Потім потерпіла вирвалася та побігла до шахти «Добропільська», де звернулася за допомогою до охоронця. 

З’ясувавши всі обставини поліцейські відразу почали пошуки зловмисника. Правоохоронці опитали працівників закладу, в якому відпочивала потерпіла разом зі своїм новим знайомим, а також поспілкувались з іншими свідками. Вже через годину співробітники поліції встановили особу ґвалтівника і розпочали його пошуки.  А ще через годину поліцейські затримали злочинця. Ним виявився 26-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.    

Після того як чоловік протверезів, він зізнався, що під час зґвалтування не розумів, що робить. Втім усвідомлення вчиненого і визнання провини ґвалтівнику мало допоможе.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу відносно чоловіка.

Поліція вже відкрила за даним фактом кримінальне провадження за ч.1 ст.152 «Зґвалтування» Кримінального Кодексу України. А по цій статті передбачається до п'яти років ув'язнення. 


В Доброполье полицейские задержали насильника + ФОТО


В Доброполье полицейские задержали насильника + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
2 Arsenal22 • 07:59:22, 02.11.2016
Насильничать конечно же нельзя. Но после слова "Хуторок" события не могли развиваться как то по другому.
avatar
1 WOLF • 18:59:37, 01.11.2016
smile Пи...з. Два эрудита познакомились в библиотеке. Бедная девушка пришла за книгами и там познакомилась с ботаником, который после не смог сдержать эмоций... Кобыла решила раскрутить пьяного на бабки...
ComForm">
avatar
Наверх