В Доброполье подвели итоги городского обзора охраны труда

Переглядів: 1624 0 02.12.2011 в 20:30:10 Новини району
В Доброполье подвели итоги городского обзора охраны труда
   На виконання п.3.5 Регіональної угоди між Донецькою облдержадміністрацією,  профспілковими об’єднаннями Донецької області та Донецькою обласною організацією роботодавців на 2011-2012 роки, та п.3 Міської програми з охорони життя і здоров’я людей на виробництві та у побуті на  період 2011 - 2015 року,  з метою поліпшення контролю за функціонуванням системи управління охороною праці, створення безпечних і здорових умов праці на підприємствах, установах і організаціях міста,  підприємствам міста з 13.10.2011 по 04.11.2011 року проведено міський огляд з охорони праці.

   В результаті проведеної роботи в місті Добропілля прийняли участь в огляді з охорони праці 76 підприємства, організації  та установи різних форм власності.    

   За підсумками огляду  визначені переможці за  семи  групами,  оглядом охоплено понад  15 тис. працівників підприємств.

   Особлива увага в період огляду була спрямована на приведення робочих місць відповідно вимогам нормативних документів з охорони праці, забезпечення працівників санітарно-побутовими приміщеннями, засобами колективного та індивідуального захисту, зниження виробничого, невиробничого травматизму та профзахворювань, виконання колдоговорів, програм з охорони здоров’я людей на виробництві та у побуті.

   Керівники ряду підприємств з великою відповідальністю віднеслись до проведення періодичних медоглядів, до навчання спеціалістів та робітників з питань охорони праці.

   Період проведення і підготовки  „Огляду з охорони праці” сприяв  наведенню порядку в питаннях з охорони праці і безпеки праці на робочих місцях. 

   Заступник начальника управління Н.А. Чечіна

Источник: http://dnl.dn.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх