В Доброполье подняли вопрос ремонта объездной дороги и восстановления работы МРЭО

Переглядів: 1822 0 20.12.2016 в 09:00:33 Новини місцевої влади
В Доброполье подняли вопрос ремонта объездной дороги и восстановления работы МРЭО

Сьогодні в залі засідань Добропільської міської ради відбувся прийом громадян, який провели перший заступник Добропільського міського голови Олексій КОРМІЛЬЦЕВ, заступник міського голови Євген БРАЖНІКОВ та заступник директора Департаменту розвитку базових галузей промисловості Донецької ОДА Олександр  РИЩЕНКО.

Як і очікувалось, звернень було набагато більше, ніж завжди. Переважно питання стосувались  сфери ЖКГ, житлового фонду та пошуку роботи. Ситуація вирішувалась одразу ж у випадках, коли це було можливо. Олександр Іванович записав номери мобільних телефонів решти громадян з обіцянкою зв’язатися з ними як тільки їх питання будуть вирішені.

Були порушені і проблеми, які стосуються кожного мешканця міста. Депутати міської ради звернулись до представника облдержадміністрації щодо роботи місцевої лікарні інтенсивного лікування та стоматологічної поліклініки. Добропільчани, представниками яких є депутати, не задоволені якістю обслуговування, забезпечення лікарськими засобами та інструментами, корупцією у лікарнях та професійною кваліфікацією персоналу.

Торкнулися також питання ремонту об’їзної дороги по вулиці Східна та відновлення роботи МРЕВ у Добропіллі.

Заступник директора Департаменту розвитку базових галузей промисловості Донецької ОДА  пообіцяв, що вищезазначені проблеми будуть розглянуті на обласному рівні та по ним будуть прийняті відповідні рішення.


Джерело: http://radadobropillya.org.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх