В Доброполье оздоровление детей льготных категорий доступно круглый год

Переглядів: 1646 0 06.02.2016 в 09:30:00 Новини охорони здоров'я
В Доброполье оздоровление детей льготных категорий доступно круглый год

   Організація відпочинку та оздоровлення дітей пільгових категорій у заміських оздоровчих центрах Донецької області та України – є одним з найважливіших та першочергових завдань відділу у справах сім'ї та молоді міської ради.

      У 2015 році 266 дітей міста Добропілля, Білозерське, Білицьке та смт. Новодонецьке були оздоровлені в дитячих таборах Святогірська і на узбережжях Чорного та Азовського морів.

      Оздоровлення проводиться не тільки влітку, деякі табори працюють цілий рік. Це і Український дитячий центр «Молода гвардія» в Одеській області, і табір «Смарагдове місто» в м. Святогірськ, і дитячо-молодіжний оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини» в м.Святогірськ, який за деякими параметрами навіть перевершує знаменитий «Артек».

     У всіх дитячих здравницях протягом 21 дня дітям забезпечено комфортне проживання, смачне і калорійне 5-разове харчування, під час навчального року - навчання за шкільною програмою і найголовніше - змістовне дозвілля. Увага вожатих, керівників гуртків і клубів, медичного персоналу робить перебування дитини в таборі максимально корисним, найкращий доказ чого - результати опитувань дітей та батьків (опікунів) за підсумками оздоровчих змін.

       Детальну консультацію з усіх питань отримання безкоштовних путівок можна отримати щодня з понеділка по четвер з 8-00 до 17-00, в п'ятницю з 8-00 до 16-00, перерва з 12-00 до 13-00 у відділі у справах сім'ї та молоді Добропільської міської ради за адресою: вул.Першотравнева, 83, каб.502, або за телефоном 2-55-79.


Джерело: http://radadobropillya.org.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх