В Доброполье отметили День работников государственной санитарно-эпидемиологической службы

Переглядів: 1373 0 13.10.2013 в 14:04:03 Новини району
В Доброполье отметили День работников государственной санитарно-эпидемиологической службы
Щорічно у другу неділю жовтня в Україні відзначається професійне свято - День працівників державної санітарно-епідеміологічної служби. 

Протягом 90 років санітарно-епідеміологічна служба пильно охороняє санітарне благополуччя країни, вносить свій внесок у створення здорових умов життя для кожної людини. Урочистий захід з цієї нагоди відбувся 10 жовтня в актовій залі будинку Добропільської міської ради. 

У цей день санітарні лікарі приймали слова привітання від заступника міського голови Михайла МАСЛЮКОВА: ,, Санітарно-епідеміологічну службу можна віднести до розряду тих напрямів медицини, чия діяльність «на перший погляд, начебто не видно». Але саме санітарні лікарі постійно тримають руку на пульсі ситуації, що складається в їх регіоні, і готові першими відреагувати на будь-яку загрозу для здоров'я людей”.  Також Михайло Семенович звернув увагу на те, що на сьогоднішній день проведено значний обсяг роботи з вирішення пріоритетних проблем медичної сфери, її реструктуризації та модернізації з метою забезпечення реалізації права громадян на охорону здоров'я та доступну і якісну медичну допомогу. Адже модернізація сфери охорони здоров’я  визначена Президентом України пріоритетом у Програмі економічних реформ на 2010 – 2014 роки. Структуризація торкнулася і Добропільської санітарно-епідеміологічної служби. Сьогодні вона складається з двох нових структур: міськрайонного Управління та Лабораторного центру.
загрузка...
Зі словами привітання виступили також голова Добропільської районної ради Микола ГАПИЧ, перший заступник голови Добропільської районної державної адміністрації Тамара БЕЛЯНКІНА та інші гості свята.

За багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя міста, професіоналізм, відданість справі та у зв'язку з відзначенням 90 - річчя державної санітарної служби грамотами та подяками були нагороджені найкращі працівники державної санітарно-епідеміологічної служби. А Центр дитячої та юнацької творчості подарував присутнім яскравий святковий концерт. 

Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх