В Доброполье отметили День медицинского работника

Переглядів: 1893 0 18.06.2016 в 06:45:46 Новини охорони здоров'я
В Доброполье отметили День медицинского работника 17 червня в залі засідань Добропільської районної ради відбувся святковий захід, присвячений Дню медичного працівника, який відзначається щороку, в третю неділю червня. 
   Голова районної ради Тамара Бєлянкіна привітала медичних працівників з нагоди свята і вручила Грамоту Департаменту охорони здоров’я Донецької облдержадміністрації Ігорю Маланчику, головному лікарю КЛПЗ "Добропільський районний ЦПМСД".
     Подяками Добропільської районної ради відзначені лікарі та медичні сестри другого рівня Добропільської лікарні інтенсивного лікування: Надія Другова, Ілля Чайковський, Зоя Сараєва, Валентина Касяненко; Олена Пономарьова,  Наталя Булатас,  Ольга Паламарчук, Антоніна Атрощенко,  Тетяна Павленко,  Ганна Розова, Людмила Штих, Валентина Василенко. Цінним подарунком нагороджено старшу медичну сестру Олену Курінну.
   Приємно відзначити, що медичні працівники району, навіть в нелегких умовах сьогодення, намагаються не знижувати обсягів і якості медичної допомоги. Для покращення матеріально-технічної бази та з нагоди свята, амбулаторіям та фельдшерським пунктам  було вручено саме необхідне медичне обладнання та інвентар.
  Добропільська районна рада вітає Всіх медичних працівників з професійним святом! Велика Вам вдячність за людяність, душевність та співпереживання!
 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх