В Доброполье отметили День Конституции Украины + ФОТО

Переглядів: 2518 0 27.06.2013 в 22:18:35 Новини району
В Доброполье отметили День Конституции Украины + ФОТО
   За ініціативи народного депутата, Героя України Л.В. Байсарова 26 червня 2013 року в м. Добропілля відбулось регіональне свято з нагоди Дня Конституції України.

   На центральній площі міста Добропілля було організовано виступ духових оркестрів, виставку виробів декоративно-прикладної творчості, майстер-класи майстринь.


   Урочисте зібрання з нагоди Дня Конституції України було відкрито в залі Палацу Культури шахти ,,Добропільська”. Народний депутат України Леонід БАЙСАРОВ привітав присутніх з 17-ю річницею Конституції України та урочисто вручив паспорти юним громадянам України та подарунки від Благодійного фонду «Надія».
  
 ,,Держава – це весь народ. І тільки від чіткої взаємодії всіх гілок влади, від активної позиції кожного громадянина залежить реальність втілення в життя кожної статті нашої Конституції,” – наголосив під час виступу Добропільський міський голова Віктор ДЕРИПАСКА. В заході також взяли участь виконуючий обов’язків Красноармійського міського голови Галина ГАВРИЛЬЧЕНКО, голова районної державної адміністрації Юрій СЕРЕДА, більше 200 гостей з міст Красноарміськ, Димитров, Добропільського району.

   Під час урочистого зібрання та святкового концерту свої композиції дарували Народний ансамбль «Околиця» (м. Донецьк), вокальна студії «Берегіня» (м. Добропілля), танцювальна  група «Радість» (м. Білозерське), вокальна студія «Камертон» (с. Світле Добропільського району), вокалістка Влада Хлистун (м. Димитрів), ансамбль сучасного танцю «Максимум» та вокаліст Роман Саприкін (м. Красноармійськ). 

Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх