В Доброполье отметили 20-летие районного центра социальных служб для семьи, детей и молодежи + ФОТО

Переглядів: 1495 0 18.06.2016 в 06:10:44 Новини місцевої влади
В Доброполье отметили 20-летие районного центра социальных служб для семьи, детей и молодежи + ФОТО

Сьогодні відбувся урочистий захід з нагоди 20-річчя Добропільського районного центру  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.  

    Привітали працівників центру заступник голови районної  ради Ірина Стрепоченко, керівництво районної державної адміністрації, запрошені гості.  
  Ірина Петрівна з цієї нагоди вручила Подяку Добропільської районної ради Юлії Тугай, фахівцю із соціальної роботи Добропільського районного центру СССДМ.
    Соціальним патронажем в Україні охоплені практично всі категорії молоді, які тією чи іншою мірою потребують соціальної допомоги, соціального забезпечення та соціальної реабілітації. 
   Створення в 1996 році центру вселило впевненість в тому, що в районі дбатимуть про соціально-психологічне самопочуття молоді, аби не були покинуті напризволяще діти, підлітки, молоді сім'ї. Перший досвід, з 1996 року, у створенні єдиної системи соціальної допомоги дітям та молоді здобувала директор - Наталя Михайлівна Добродій. Вона своєю творчою працею, людяністю, мудрістю, віддала свої знання і вміння улюбленій справі та заслужила людську шану. 
   У 2008 році центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді очолює мудра, цілеспрямована жінка - Оксана Вікторівна Родіонова. І сьогодні районний центр СССДМ - це організація, де сформована багатовекторна модель управління у соціальній сфері, завдяки чому соціальною роботою охоплені всі населенні пункти, всі учбові заклади району, практично всі сім'ї з дітьми, які потребують сторонньої допомоги.
      Добропільська районна рада  вітає всіх працівників центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з цим святом!
    Бажає міцного здоров’я, добра, терпіння і наснаги, розуміння  і бажання працювати для блага народу.






Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх