В Доброполье открылись два летних плавательных бассейна

Переглядів: 1742 0 04.11.2013 в 17:52:33 Суспільство
В Доброполье открылись два летних плавательных бассейна
   У Добропіллі відбулося урочисте відкриття двох літніх плавальних басейнів на території дитячого садка « Джерельце». Проект здійснено в рамках конкурсу міні - грантів ДТЕК «Місто своїми руками».
   Відкриваючи захід, керуюча справами виконкому міської ради Наталя СТАРОСТЕНКО підкреслила, що Добропільською міською радою ведеться активна робота з реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА, які спрямовані на модернізацію дошкільної, шкільної та позашкільної освіти, забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти, а також популяризації здорового способу життя, залученню всіх до активного заняття спортом. ,,На виконання соціальних ініціатив «Діти - майбутнє України», спільно з компанією ДТЕК у рамках проекту «Місто своїми руками», сьогодні буде відкритий басейн для дітей ДНЗ «Джерельце», який дозволить малечі не тільки отримувати водні процедури, а й сприятиме профілактиці простудних захворювань,” – висловила свої сподівання Наталя Миколаївна.
   У конкурсі «Місто своїми руками» проект «Джерела здоров'я» ініціативної групи співробітників і батьків дитячого саду «Джерельце» був визнаний конкурсною комісією одним з найбільш значущих для фізичного розвитку та виховання дітей дошкільного віку. Це єдиний проект, з усіх поданих на розгляд конкурсної комісії, спрямований на розвиток плавальних навичок.
   Завдяки гранту ДТЕК у розмірі 20 тис. грн. ініціативній групі вдалося не тільки придбати необхідні установки, а й упорядкувати територію навколо нього.
   «Даний проект - один з тих, необхідність реалізації яких спочатку не викликала ні найменших сумнівів, - підкреслив директор ШУ Добропільське ЮрійКОСИЙ, - Адже крім підтримки фізичного здоров'я він привнесе в життя діточок море позитивних емоцій. Ми дуже раді, що наш проект «Місто своїми руками» надихнув добропільців на такі чудові ідеї. ДТЕК і надалі буде проводити цей конкурс і виділяти кошти на подібні ініціативи, адже змінити рідне місто на краще можна тільки об'єднавши зусилля».

Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх