В Доброполье открылась выставка работ Валентины Катранжи

Переглядів: 1393 0 23.01.2017 в 10:30:27 Творчість
В Доброполье открылась выставка работ Валентины Катранжи

В Центральній міській бібліотеці у відділі абонементу відкрилася персональна виставка робіт, Катранжи Валентини Сергіївни: «Чудовий світ вишивки». Представлені роботи вишитих картин за порами року. Користувачам, які вже змогли оцінити виставку, дуже сподобалися такі картини як: «Червона калина» -  це зимовий ранок, місток через річку,  біля будинку червоніє кущ червоної калини на білому снігу; «Прекрасна незнайомка» - дівчина з загадковим і задумливим поглядом в капелюшку. В своїх роботах Валентина Сергіївна використовує багато відтінків кольорів, правильно покладених на полотно.

Вишиті картини заворожують, закохують в себе, не можна байдуже пройти повз них. Дуже красиво вишиті рушники, саше, наповнені лікарськими травами, вишитими стрічками, декоративна подушечка, сумочки і т. д. Як пише відгук одна з читачок «Я в захопленні від Ваших чудових робіт. Кожна вишиванка самобутня, цікава, особлива чарівність в квітах, пейзажах.

Ціную Вашу любов до української творчості, що виражається в неповторних візерунках, в орнаментах рушників. Вдячна до Вашої творчості. З повагою до Вас Побережник К.К.»

Запрошуємо  в бібліотеку всіх бажаючих відвідати виставку "Чудовий світ вишивки" за адресою: м. Добропілля, вул. Першотравнева 125, з 8.30 до 16.30. (крім понеділка).


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх